Meditecnologia, la resposta a les necessitats tecnològiques del Col·legi de Metges de Barcelona
  • 16 de setembre 2021

Meditecnologia, la resposta a les necessitats tecnològiques del Col·legi de Metges de Barcelona durant la crisi de la COVID-19

Al llarg de la pandèmia Meditecnologia ha estat una eina important perquè el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) pogués implementar l’atenció digital al col·legiat i per donar un suport imprescindible en l’àrea tecnològica i de comunicació.
LLEGIR MÉS
Nou Programa d’Emprenedoria
  • 12 de setembre 2020

Meditecnologia transforma el Programa d’Emprenedoria del Col·legi de Metges de Barcelona

Meditecnologia dona suport i assessorament als professionals i emprenedors avaluant les seves idees i vehiculant-les fins a la concreció en start-ups, facilitar-ne l’arribada al mercat de tecnologies disruptives.
LLEGIR MÉS
Ready4Growth
  • 28 de desembre 2018

Meditecnologia celebra el seminari de preparació a la inversió Ready4Growth

Meditecnologia, amb el suport de Barcelona Activa i la col·laboració de Healthequity SCR, va organitzar el passat 10 de desembre a l’Edifici Media-TIC el seminari Ready4Growth 2018 de preparació a la inversió en el sector Healthcare.
LLEGIR MÉS
20forum
  • 2 de novembre 2017

20è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona- Les sinergies de l'emprenedoria i la innovació biomèdica a Catalunya

El Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona arriba a la 20ena edició posicionat com a referent en l'ecosistema biomèdic català.
LLEGIR MÉS
20forumcinccasos
  • 30 d’octubre 2017

20è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona - Cinc casos d'èxit

Són els responsables d'empreses punteres, innovadores i reconegudes en el sector biotech, tant a Catalunya com en l'àmbit internacional.

 

LLEGIR MÉS
19forum
  • 21 d’agost 2017

L'emprenedoria social protagonitza la 19a edició del Fòrum Healthcare Barcelona

El programa Metge Emprenedor, serveix de plataforma perquè professionals mèdics puguin introduir-se en el món empresarial i aconseguir finançament...
LLEGIR MÉS